Vier jaar geleden besloot ESET Nederland het roer om te gooien. Het cybersecurity speelveld veranderde en cybercrime werd een steeds grotere uitdaging voor organisaties. Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, begon aan een interne transformatie met het geloof dat een goede basis begint bij de werknemers. In de afgelopen jaren heeft de organisatie een exponentiële groei doorgemaakt en is deze in korte tijd van 20 naar 55 werknemers gegroeid.

Het partnernetwerk in Nederland ondergaat ook een sterke groei, waardoor een nog nauwere samenwerking is vereist. De cyberdreigingen nemen toe, maar de kennis blijft bij veel partijen achter. De rol van ESET, maar ook van onze partners wordt hierdoor steeds belangrijker. Het onderscheidende vermogen ligt voornamelijk in de lokale aanwezigheid. Deze aanwezigheid betekent meer dan alleen het verlenen van service. Onze Nederlandssprekende support in combinatie met onze specialistische dienstverlening maakt ons uniek.

ESET wil vooral het verschil maken door zich te richten op educatie richting haar medewerkers en partnernetwerk. Jezelf blijven ontwikkelen waardoor je anderen kunt helpen, dat is waar onze meerwaarde ligt. Het team bestaat uit jonge, gedreven mensen die constant bezig zijn met het verbreden van hun kennis. ESET is daarom altijd op zoek naar mensen die hun werk met passie uitvoeren. Dave Maasland, CEO van ESET Nederland zegt: ‘’Wees en blijf nieuwsgierig. Zie je werk als hobby en leer het meeste van jezelf’’.